Suche

Wo soll gesucht werden?
Erweiterte Literatursuche

Ariadne Pfad:

Inhalt

Literaturnachweis - Detailanzeige

 
Autor/inKopp, Judy
TitelCrosscultural Contacts: Changes in the Diet and Nutrition of the Navajo Indians.
QuelleIn: American Indian Culture and Research Journal, 10 (1986) 4, S.1-30Verfügbarkeit 
Spracheenglisch
Dokumenttypgedruckt; Zeitschriftenaufsatz
SchlagwörterAmerican Indian Culture; American Indian History; American Indian Reservations; Colonial History (United States); Culture Conflict; Culture Contact; Eating Habits; Federal Indian Relationship; Nutrition; Physical Health
AbstractDescribes changes in Navajo food sources in pre-colonial times, through nineteenth-century war with American soldiers and to contemporary times. Discusses nutritional value of Navajo diets, suggesting food changes following Indian contact with economically developed White culture was harmful to Navajo health. Suggests areas for further study. (TES)
Erfasst vonERIC (Education Resources Information Center), Washington, DC
Literaturbeschaffung und Bestandsnachweise in Bibliotheken prüfen
 

Standortunabhängige Dienste

Tipps zum Auffinden elektronischer Volltexte im Video-Tutorial

Trefferlisten Einstellungen

Permalink als QR-Code

Permalink als QR-Code

Inhalt auf sozialen Plattformen teilen (nur vorhanden, wenn Javascript eingeschaltet ist)

Teile diese Seite: