Suche

Wo soll gesucht werden?
Erweiterte Literatursuche

Ariadne Pfad:

Inhalt

Literaturnachweis - Detailanzeige

 
Autor/inn/enCarr, Chad; Abrams, Katie; Roberts, Grady; Philipps, Kylie; Velinsky, Victoria; Eubanks, Larry; Scheffler, Jason; Johnson, Dwain
TitelQuantifying Attitudes and Knowledge Change about the Meat-Animal Industry via a Massive Open Online Course
QuelleIn: Journal of Extension, 58 (2020) 4, (11 Seiten)
PDF als Volltext Verfügbarkeit 
Spracheenglisch
Dokumenttypgedruckt; online; Zeitschriftenaufsatz
ISSN1077-5315
SchlagwörterAttitude Change; Knowledge Level; Agribusiness; Animal Husbandry; Online Courses; Pretests Posttests; Undergraduate Students; Student Attitudes; Agricultural Production; Florida
AbstractMassive open online courses (MOOCs) offer a unique platform through which Extension can provide valuable education. We explored The Meat We Eat, a MOOC designed to create a more informed meat consumer and increase perceptions of transparency surrounding meat production. Compared to pretest respondents (n = 490), students who completed the posttest (n = 226) had an improved attitude toward meat and slaughter, an improved perception of the meat industry's transparency, and increased knowledge. These findings suggest the relevance and value of MOOCs as Extension activities for improving knowledge and attitudes toward animal agriculture and other topics. (As Provided).
AnmerkungenExtension Journal, Inc. e-mail: joe-ed@joe.org; Web site: http://www.joe.org
Erfasst vonERIC (Education Resources Information Center), Washington, DC
Update2024/1/01
Literaturbeschaffung und Bestandsnachweise in Bibliotheken prüfen
 

Standortunabhängige Dienste
Bibliotheken, die die Zeitschrift "Journal of Extension" besitzen:
Link zur Zeitschriftendatenbank (ZDB)

Artikellieferdienst der deutschen Bibliotheken (subito):
Übernahme der Daten in das subito-Bestellformular

Tipps zum Auffinden elektronischer Volltexte im Video-Tutorial

Trefferlisten Einstellungen

Permalink als QR-Code

Permalink als QR-Code

Inhalt auf sozialen Plattformen teilen (nur vorhanden, wenn Javascript eingeschaltet ist)

Teile diese Seite: