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Hinter dem Link verbirgt sich jeweils eine Menge an Stichworten, die aus den oberhalb angezeigten englischsprachigen Schlagworten abgeleitet wurden. Falls der Abgleich Ihrer Suchworte mit dem Nachweis keine Gemeinsamkeiten zeigte, können Sie hier nachschauen (+ klicken) und fündig werden.
Es handelt sich zum Einen um Übersetzungen ins Deutsche, die dem FIS Bildung-Schlagwortbestand entnommen wurden. Zum Anderen wurden zusammengesetzte englische Schlagworte in Terme zerlegt, die in der Regel nur einen inhaltlichen Aspekt repräsentieren. Ergänzend wurden Synonyme und vereinzelt zusätzliche Pluralformen hinzugefügt. Diese Anreicherung geht auf die Nutzung intellektueller Vorarbeiten zurück.
This guide is intended to help employees in the hotel and catering industry to cut costs without cutting corners by showing more concern to cost containment measures and increasing personal productivity. The first three sections discuss the importance of the individual employee's behavior to overall cost containment in the workplace, and different types of corner cutting and their ultimate costs. The major portion of the booklet presents examples of ways to cut running costs without resorting to risky corner cutting or generating costs that are painful in human terms. The tips provided address cost cutting in the kitchen, office, storage areas, restaurant and bar, reception and foyer, and guest rooms and public areas. Tips are given for conserving energy; controlling quality, portion size, and food waste in the kitchen; using the correct utensils, equipment, and materials for the job; serving foods and beverages properly and cost-effectively; containing expenses involved in office work; curtailing customer and employee theft and dishonesty; and storing things properly. Concluding the guide are a summary and checklist. (MN)
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Standortunabhängige Dienste
0-7033-0106-3
Nash, Claire: Cut Costs! Not Corners! The Helping Hand Series. 1986.
eric_ed281988
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