Suche

Wo soll gesucht werden?
Erweiterte Literatursuche

Ariadne Pfad:

Inhalt

Literaturnachweis - Detailanzeige

 
Autor/inn/enGeorge, Sarah; Munshi, Tasnim
TitelMaking Students Eat Their Greens: Information Skills for Chemistry Students
QuelleIn: Issues in Science and Technology Librarianship, (2016) 85
PDF als Volltext Verfügbarkeit 
Spracheenglisch
Dokumenttypgedruckt; online; Zeitschriftenaufsatz
ISSN1092-1206
DOI10.5062/F4CF9N42
SchlagwörterChemistry; Teaching Methods; Information Skills; Information Literacy; College Students; Foreign Countries; Employment Qualifications; Student Attitudes; Science Process Skills; Library Skills; College Science; United Kingdom
AbstractEmployers are increasingly requiring a range of "soft" skills from chemistry graduates, including the ability to search for and critically evaluate information. This paper discusses the issues around encouraging chemistry students to engage with information skills and suggests curricular changes which may help to "drip-feed" information skills into degree programs. (As Provided).
AnmerkungenScience and Technology Section, Association of College and Research Libraries. 50 East Huron Street, Chicago, IL 60611. Web site: http://www.istl.org
Erfasst vonERIC (Education Resources Information Center), Washington, DC
Update2020/1/01
Literaturbeschaffung und Bestandsnachweise in Bibliotheken prüfen
 

Standortunabhängige Dienste
Bibliotheken, die die Zeitschrift "Issues in Science and Technology Librarianship" besitzen:
Link zur Zeitschriftendatenbank (ZDB)

Artikellieferdienst der deutschen Bibliotheken (subito):
Übernahme der Daten in das subito-Bestellformular

Tipps zum Auffinden elektronischer Volltexte im Video-Tutorial

Trefferlisten Einstellungen

Permalink als QR-Code

Permalink als QR-Code

Inhalt auf sozialen Plattformen teilen (nur vorhanden, wenn Javascript eingeschaltet ist)

Teile diese Seite: